Zokora'dan Doumbia uyarısı

"Doumbia, Vagner Love kadar tehlikeli bir golcü, Moskova'da onu tutmak hiç de kolay olmayacak"Trabzonspor'un maestrosu Didier Zokora, CSKA Moskova maçı öncesi Rus ekibinde forma giyen vatandaşı Seydou Doumbia'ya dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.Rusya y

Zokora'dan Doumbia uyarısı

"Doumbia, Vagner Love kadar tehlikeli bir golcü, Moskova'da onu tutmak hiç de kolay olmayacak"

Trabzonspor'un maestrosu Didier Zokora, CSKA Moskova maçı öncesi Rus ekibinde forma giyen vatandaşı Seydou Doumbia'ya dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Rusya yolculuğu öncesinde yarınki karşılaşmaya yönelik açıklamada bulunan Fildişili yıldız, Doumbia ile ilgili gelen soru üzerine, "Ona çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Herkes Vagner Love'dan bahsediyor ama bence Seydou, en az Love kadar tehlikeli bir golcü. Bir hafta önce milli takım kampında beraberdik ve çok formda olduğunu gördüm. Moskova'da onu tutmak zor olacak" dedi.

EN AZ 1 PUAN ALMALIYIZ
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için Moskova'dan en az 1 puanla dönmeleri gerektiğini dile getiren Zokora, "İlk iki maçta 4 puan topladık ve oraya grup lideri olarak gidiyoruz. CSKA Moskova güçlü bir takım. Ayrıca saha ve hava koşulları da onların lehine gözüküyor.

Bu şartlar altında önceliğimiz kaybetmemek olacak" diye konuştu. Yıldız oyuncu, takımda eksikler bulunduğunu da belirtip, "Buna rağmen istediğimiz skoru alacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor