Zokora'dan Benfica mesajları

Deneyimli oyuncu ilerleyen süreçte takıma tam anlamıyla uyum sağladığında çok daha verimli hale gelebileceğinin altını çizerken, Portekiz ekibiyle İstanbul’da oynanacak rövanş mücadelesi için de çok umutlu konuştu, Trabzonspor taraftarlarına seslendi. Zok

Zokora'dan Benfica mesajları

Deneyimli oyuncu ilerleyen süreçte takıma tam anlamıyla uyum sağladığında çok daha verimli hale gelebileceğinin altını çizerken, Portekiz ekibiyle İstanbul’da oynanacak rövanş mücadelesi için de çok umutlu konuştu, Trabzonspor taraftarlarına seslendi. Zokora’nın bu kararlılığı, sosyal paylaşım platformu olan twitter’daki hesabında yaptığı yorumlara da yansıdı. Bordo-Mavililer’e seslenen Zokora, “Bizim muhteşem bir taraftarımız var. Benfica’yı onların desteği ile eleyebiliriz. Bunu başarabiliriz. Haydi, haydi, haydi” şeklinde bir mesaj verdi. Zokora’nın bu pozitif tavrı takım içindeki diğer arkadaşlarının da moralini yükseltiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor