Zokora: Zor bir maç olcak

Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Zokora UEFA Avrupa Liginde İtalya'nun Juventus takımı ile yapacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.Zokora "Juventus çok iyi bir takım. İtalya'nın en iyi takımı. Pirlo, Vidal, Tevez gibi oyunculara sahip bir tak

Zokora: Zor bir maç olcak

Trabzonspor'un Fildişili oyuncusu Zokora UEFA Avrupa Liginde İtalya'nun Juventus takımı ile yapacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Zokora "Juventus çok iyi bir takım. İtalya'nın en iyi takımı. Pirlo, Vidal, Tevez gibi oyunculara sahip bir takım. Biz de yeni hocamızla çıkışa geçmek istiyoruz. Çok zor bir maç olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Avrupa ve Türkiyedeki farklı performansların nedeni oynanan platformun farklı olması. Avrupa'da oynarken bütün gözler üzerinizde oluyor.  Yarın da çok önemli bir maça çıkacağız. Hocamız ve bizim için önemli bir maç. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler