Zokora yoksa Sapara var!

Fildişi, Afrika Uluslar Kupası'na katılmaya hak kazandı, faturası Trabzonspor'a çıktı. Çünkü Trabzon'un kilit ismi ve milli takımın kaptanı Zokora, bu turnuvaya katılırsa en iyi olasılıkla 3-4 hafta Bordo-Mavili formayı giyemeyecek.Her ne kadar bu gelişme

Zokora yoksa Sapara var!

Fildişi, Afrika Uluslar Kupası'na katılmaya hak kazandı, faturası Trabzonspor'a çıktı. Çünkü Trabzon'un kilit ismi ve milli takımın kaptanı Zokora, bu turnuvaya katılırsa en iyi olasılıkla 3-4 hafta Bordo-Mavili formayı giyemeyecek.

Her ne kadar bu gelişmeyi önceden tahmin ediyor olsa da Didier Zokora'nın boşluğunun artık kolay kolay doldurulamayacağı gerçeği, teknik direktör Şenol
Güneş'i yeni arayışlara şimdiden itti.

Deneyimli çalıştırıcı, orta alanda Colman'ın partneri olacak ismi belirlemek için antrenmanlarda birçok farklı alternatif üzerinde duruyor. Öne çıkan futbolcu ise bir başka yeni transfer Marek Sapara'dan başkası değil.

Slovak oyuncunun yanı sıra Karşıyaka'dan gelen Aygün de Şenol Güneş'in Zokora'nın yokluğunda gündeme alacağı futbolculardan biri.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor