Zokora ve Romariç'te son dakika!

İspanyol basını, Trabzonspor'un, Didier Zokora ve Ndri Romariç için Sevilla ile görüşmelere başladığını ancak sunulan ilk teklifin kabul edilmediğini iddia etti.Sevilla yerel basını, Trabzonsporlu yöneticilerin Sevilla'da olduğunu ve pazarlıkların başladı

Zokora ve Romariç'te son dakika!

İspanyol basını, Trabzonspor'un, Didier Zokora ve Ndri Romariç için Sevilla ile görüşmelere başladığını ancak sunulan ilk teklifin kabul edilmediğini iddia etti.

Sevilla yerel basını, Trabzonsporlu yöneticilerin Sevilla'da olduğunu ve pazarlıkların başladığını yazdı. Verilen haberlerde farklı rakamlar kullanılırken, bazıları Trabzonspor'un iki futbolcu için toplam 6 milyon avro (Zokora için 4 milyon, Romariç için 2 milyon), bazıları da toplam 5 milyon teklif ettiğini ileri sürdü.

Sevilla'nın bu rakamı az bulduğu ve en azından toplam 7 milyon avro istediği de ifade edildi. Sevilla kulübünün, Romariç ve Zokora'yı satmak istediği bu yüzden pazarlıkların süreceği kaydedildi.

Haber61.Net Spor Servisi'nin İspanya basının da yaptığı araştırmaya göre, Zokora transferiyle ilgili Trabzonspor'un ciddi adımlar attığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler