Zokora ve Colman için karar zamanı!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor formasını giyen her oyuncunun değerli olduğunu ancak doğal olarak sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini söyledi. Güney, yaptığı açıklamada, takımdan ayrı çalışmalara başlayan Arjantinl

Zokora ve Colman için karar zamanı!
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Trabzonspor formasını giyen her oyuncunun değerli olduğunu ancak doğal olarak sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.
 
Güney, yaptığı açıklamada, takımdan ayrı çalışmalara başlayan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ve Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora konusunda teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın raporunun yönetim kurulu tarafından değerlenlendireceğini belirtti.
 
Hiçbir futbolcuya karşı ne önyargılı olduklarını ne ayrıcalık tanıdıklarını ifade eden Güney, takımdan ayrı olarak çalışan oyuncular konusunda Eskişehirspor maçı öncesi bir karar verebileceklerini dile getirdi.
 
Hiçbir futbolcunun diğerinden daha üstün olmadığını söyleyen Güney, "Trabzonspor formasını giyen her oyuncu değerlidir ama doğal olarak onların sorumluklarını yerlerine getirmelerini isteriz. Özellikle tecrübeli oyuncuların takıma ağabeyllik yapması, örnek olması gerekir. Bu tarz oyunculardan, yıldız oyunculardan beklenti daha fazla olabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor