Zokora Guti'ye kızarsa!

Trabzonspor'un Fildişi sahillerinden transfer ettiği Didier Zokora Sevilla takımda forma giydiği dönemde Beşiktaş'ın futbolcusu Guti'ye bir maçta neden tükürmüştü...Trabzonspor'un yeni transferi Zokora ile Beşiktaş'ın yıldızı Guti, iki yıl önce birbirleri

Zokora Guti'ye kızarsa!

Trabzonspor'un Fildişi sahillerinden transfer ettiği Didier Zokora Sevilla takımda forma giydiği dönemde Beşiktaş'ın futbolcusu Guti'ye bir maçta neden tükürmüştü...

Trabzonspor'un yeni transferi Zokora ile Beşiktaş'ın yıldızı Guti, iki yıl önce birbirleriyle öyle bir kavga etti ki...

Trabzonspor'un yeni transferi Didier Zokora ile Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, gelecek sezon birbirleri ile zorlu bir mücadeleye girecekler.

2009 yılından oynanan La Liga maçında Sevilla forması giyen Zokora ile Real Madrid formasıyla mücadele eden Guti'ye yerdeyken tükürmüştü. Guti'ye yapılan sert faulün ardından saha içinde futbolcular birbirine girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor