Zokora dünya evine girdi

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Zokora, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünya evine girdiİstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah törenine yıldız futbolcunun ailesi, yakın dostları, Fil Dişi Sahili Milli Takımı Tek

Zokora dünya evine girdi

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Zokora, bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünya evine girdi

İstanbul Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah törenine yıldız futbolcunun ailesi, yakın dostları, Fil Dişi Sahili Milli Takımı Teknik Direktörü Sabri Lamouchi ve Trabzonsporlu futbolcu Jose Bosingwa kendisini yanlız bırakmadı.

2005 yılında Afrika güzeli seçilen Mary Pierre Dorcas ile hayatını birleştiren tecrübeli futbolcu Zokora, çok mutlu olduğunu belirterek, "Ailem, sevdiklerim ve yakın dostlarım bugün bu mutlu günümde benimle olmak için buradalar. Çırağan Sarayı'nın, İstanbul'un en güzel yeri olduğunu bir arkadaşımdan öğrendim ve bu sebeple nikahımızı burada yapmaya karar verdim. Eşim de en az benim kadar çok heyecanlı. Çok mutluyuz" dedi.

Öte yandan Trabzonspor Kongre Üyesi Aşkım Kağızmanlı, Zokora ve eşi Mary'e çiçek hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler