Zokora: Burak'ı seviyorum

Didier Zokora maç sonrası şöyle konuştu: "Öncelikle mutluyuz. Takım halinde, bütünlük içinde bir mücadele sergiledik. Takım olarak taraftarla bütünleştik. Zirveyle aramızdaki farkı aza indirdik. Bizim bu kadromuzun daha iyi sonuçlar alacağının bilincindey

Zokora: Burak'ı seviyorum

Didier Zokora maç sonrası şöyle konuştu: "Öncelikle mutluyuz. Takım halinde, bütünlük içinde bir mücadele sergiledik. Takım olarak taraftarla bütünleştik. Zirveyle aramızdaki farkı aza indirdik. Bizim bu kadromuzun daha iyi sonuçlar alacağının bilincindeyiz.

Burak’ı çok seviyorum. O takım için önemli bir oyuncu. Biz gelen topları Burak’a aktarmayı başardığımızda sonucu değiştirebiliyoruz. Ben de buna ikinci golde katkı sağladım. Kazanma adına teknik heyetimiz de dahil stres yaşıyorduk. Bu galibiyet bunun için güzel oldu.

Maçtan sonra sahada kolbastı oynadık. Her maç bizim için önemli. Bu maç daha da önemliydi. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ancak bu üç puanın önemi hayli fazlaydı.

Verilmeyen golü o an görmemiştim. Ancak verilseydi çok güzel bir gol olacaktı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor