Zokora ayak uyduruyor!

Trabzonspor'un yeni transferi Didier Zokora, Athletic Bilbao deplasmanından çok iyi bir sonuç ile ayrıldıklarını belirterek, "Kulübüm ve taraftarlar adına takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Önümüzdeki hafta çok önemli" dedi.Sem

Zokora ayak uyduruyor!

Trabzonspor'un yeni transferi Didier Zokora, Athletic Bilbao deplasmanından çok iyi bir sonuç ile ayrıldıklarını belirterek, "Kulübüm ve taraftarlar adına takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Önümüzdeki hafta çok önemli" dedi.

Sempatik tavırlarıyla kısa zamanda camiaya kendini sevdirmeye başaran Fildişi Sahilli oyuncu saha da ortaya koyduğu performans ile de büyük beğeni kazanıyor. Cezalı olması nedeniyle İspanya'da Athletic Bilbao ile oynanan ilk maçta forma giyemeyen Zokora, eşi Miriam ile birlikte Makine Mühendisleri Odası'nın geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılarak takımını temsil etti.

Hem saha içinde hem de saha dışında Zokora'nın, profesyonelliğinden yararlanmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş, yıldız oyuncunun liderlik özelliğini ön planda tutmak istiyor.

Fildişili oyuncu kendine ait Twitter hesabında ise deplasmanda Athletic Bilbao karşısında iyi bir sonuç elde ettiklerini belirterek, takım arkadaşlarımı ortaya koydukları mücadeleden ötürü kulübüm ve taraftarlar adına kutluyorum. Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor