Ziya Doğan'dan operasyon sinyali

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, birçok oyuncunun kulübe ihtar çektiğini, hepsiyle çalışabileceklerini ya da hepsini de gönderebileceklerini söyledi.Teknik direktör Ziya Doğan haftalık değerlendirme için düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin

Ziya Doğan'dan operasyon sinyali

Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, birçok oyuncunun kulübe ihtar çektiğini, hepsiyle çalışabileceklerini ya da hepsini de gönderebileceklerini söyledi.

Teknik direktör Ziya Doğan haftalık değerlendirme için düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Durugöl Vali Kemal Yazcıoğlu Tesisleri’ndeki kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan başarılı çalıştırıcı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Denizli maçında iyi bir galibiyet aldıklarını ve artık gelecek maçlara baktıklarını belirten Doğan, devre arasında transfer yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yaş kriterine bakmaksızın performansı yüksek olan oyuncuların formayı alabileceğini ifade eden Ziya Doğan, kulübe ihtar çeken oyunculara da mesajlar verdi.

"HER MAÇA FİNAL HAVASINDA ÇIKIYORUZ"

İlk devrenin bitimine kadar maksimum seviyede puan almak istediklerini ve çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Doğan, "Giresunspor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bulunduğumuz konum itibari ile her maçı final havasında oynamamız gerekiyor. Önümüzde iki tane hayati maç var. Bu maçlardan 6 puan alırsak işin yüzde 70’ini çözmüş oluruz. Ama futbolda her şey var. 6 puan da alabiliriz 0 puan da alabiliriz. Tabii ki oyuncularım her geçen gün daha iyi olmaya başladılar. Eksiklikleri var ama en üst seviyede çalışma ile devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan alarak ve devre arasında yapacağımız transferlerle daha güçlü bir takım olacağız. Çünkü bunu yapmak zorundayız" dedi.

"ELİMİZDE TUTACAĞIMIZ OYUNCULARI BIRAKMAYACAĞIZ"

Transfer döneminin kısa olmasının kendilerine dezavantaj olacağını vurgulayan başarılı teknik adam, "Tek dezavantajımız devre arasının çok kısa olması. Bunun için transferde hazırlıkları başlattık. Takıma transfer yapmak zorundayız. Birçok oyuncumuz da kulübe ihtar çekerek serbest kalmak için hamle yaptı. Elimizde tutabileceğimiz oyuncuları tutmamız lazım, gidenlere de müsaade edeceğiz. Bir diğer taraftan yeni alabileceğimiz oyuncuları transfer açılmadan belirleyerek en kısa zamanda almamız gerekiyor. Bu kadar erken davranmamızın nedeni 15 gün içerisinde o oyuncuların takıma adapte olmasını istememiz" diye konuştu.

"FORVETE KESİNLİKLE TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR"

Transfer yapılacak mevkiler hakkında detaylı bilgi vermeyen Ziya Doğan, "Yapılacak transferler konusunda mevki vermem doğru olmaz. Tam olarak netleştirmedik ancak forvete kesinlikle bir oyuncu almamız lazım. Ama diğer mevkilerde de sıkıntımız var ancak onu çözmekte zorlanıyoruz. Dengeli bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu dengede nerede bir eksiklik varsa oraya takviye yapmayı düşünüyoruz. Bunun sonucunda dengeli bir takım kurmak istiyoruz. Bu transferler yapılırken yüksek rakamlar değil, bu ligin bütçesine göre transferler yapacağız" şeklinde konuştu.

Futbolcularda genç yaşlı ayrımı yapmadığını dile getiren Doğan, futbolcunun yaşının öneminin olmadığını mücadele ediyorsa performansı yüksek ise isterse 40 yaşında olsun formayı alabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor