Ziya Doğan Konuştu

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Aslında maçın başında golü bulduk ve avantaj elde ettik. Ama arkasından gol yedik. Rakip disiplinli ve mücadeleci oynadı. Gerek ilk yarı, gerekse ikinci

Ziya Doğan Konuştu

Doğan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''Aslında maçın başında golü bulduk ve avantaj elde ettik. Ama arkasından gol yedik. Rakip disiplinli ve mücadeleci oynadı. Gerek ilk yarı, gerekse ikinci yarı pozisyon açısından çok zenginlik vardı. Özellikle bizim takımın kaçırdığı çok net gol pozisyonu vardı ancak son vuruşlarda becerikli değildik'' dedi.

Lige moralli girmek istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini dile getiren Doğan, ''Ama profesyonellikte bu tür şeyler var. Bir an önce lige motive olmamız gerekiyor. Aslında oyuncularıma çok fazla bir şey söyleyemiyorum. (Bugün şansızdık) diyebilirim'' diye konuştu.

Bir Avrupa maçında bu kadar net gol pozisyonuna girmelerine rağmen turu geçecek skoru bulamamalarının düşündürücü olduğunu ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Orada bir eksikliğimiz var. Özellikle baskılı oynadığımız bölümde kenarları çok fazla kullanamadık. Zaman zaman kenara çıktığımızda etkili toplar geldi ve gol hamlesi yapamadık. Sonuçta elendik, üzgünüz. Ama hayat devam ediyor. Ben iddia ediyorum, bu takım iyi takım olacak. Ama şu anda eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri gidererek üç kulvarda rakipler yarışırken biz ligde haftadan haftaya maç onayacağız.

 Her olumsuzluktan bir olumlu durum çıkarmak lazım. Benim oyuncularım iyi mücadele ettiler ama gol atamadık. Üzgünüz yapacak bir şey yok. Artık lige hazırlanacağız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor