Ziya Doğan: BJK'lılar isterse...

Futbol'da şike soruşturması nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tutuklanması üzerine adı siyah beyazlılar için geçen Ziya Doğan açıklamalarda bulundu.."Beşiktaş bana daha önce üç kez teklif yaptı. Şartlar uygun olmadığı için takımın baş

Ziya Doğan: BJK'lılar isterse...

Futbol'da şike soruşturması nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tutuklanması üzerine adı siyah beyazlılar için geçen Ziya Doğan açıklamalarda bulundu..

"Beşiktaş bana daha önce üç kez teklif yaptı. Şartlar uygun olmadığı için takımın başına geçememiştim. Tayfur Havutçu’yu yakından tanırım ve bugün içinde bulunduğu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Dileğim en kısa zamanda aklanması.Bu süre içinde Beşiktaş’tan bana gelen teklif yok. Eğer Beşiktaş, beni düşünürse bu görevi seve seve kabul ediyorum. Zor günde Beşiktaş’ın yanında olmak görevimiz" dedi.

Doğan, Makedonya Milli Takımı'ndan da kendisine teklif geldiğini ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor