Ziya Doğan Beyin Yıkıyor

Futbolculardan olumsuzlukları unutup Rize maçına yoğunlaşmalarını isteyen Doğan, "Ne koşulda olursa olsun bu maçı kazanmalıyız" dedi.Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, takımın sadece maçları düşünmesini istiyor.Doğan, oyuncularına saha dışındaki o

Ziya Doğan Beyin Yıkıyor

Futbolculardan olumsuzlukları unutup Rize maçına yoğunlaşmalarını isteyen Doğan, "Ne koşulda olursa olsun bu maçı kazanmalıyız" dedi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, takımın sadece maçları düşünmesini istiyor.

Doğan, oyuncularına saha dışındaki olayları bir kenara bırakıp, Çaykur Rizespor maçını düşünmeleri yönünde sürekli uyarılarda bulunuyor.

Doğan, futbolcularını, "Rizespor' un ilk iki maçta aldığı skor bizi hiç ilgilendirmemeli. Biz kendi oyunumuza bakmalıyız. Seyircisiz oynamanın zor olacağını biliyorum ama buna alışmak zorundayız. Bu dönemde alacağımız sonuçlar hem camianın hem de zirve yarışında ilerisi için iddialı olmamız adına önemli. Ben hepinize güveniyorum. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Ne koşulda olursa olsun çıkıp bu maçı kazanacağız" sözleriyle zorlu maça motive ediyor.

FUTBOLCULAR HIRS YAPTI
Futbol Federasyonu' nun 5 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Trabzonspor' da oyuncular bu durumu adeta hırs yaptı. Kararın açıklanmasının ardından idmanlardaki hırsları ile göz dolduran bordo - mavili ekipte futbolcular, Pazar günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında tribünlerde olmayacak olan taraftarlarına üç puanı hediye etmek istiyor. Trabzonspor' da futbolcular, hep bir ağzından verilen cezanın yollarına bir engel olmayacağını söylüyorlar. Verilen kararların ne olursa olsun şampiyonluk hedeflerinden asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen futbolcular, "Biz taraftarların ruhunu yanımızda hissedeceğiz. Onlar iyi günde de kötü günde de yanımızda oldu. Şimdi de ruhlarıyla yanımızda olacaklar. Biz de o ruhu sahada galip gelerek, daha da güçlendireceğiz" diye konuştu.

HÜSEYİN'DE SAKATLIK KORKUSU
Trabzonspor'da sakatlık kabusu ligin başında başladı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği Oftaş maçında sakatlanan Ersen Martin ve Yattara' nın ardından A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile yaptığı özel maçta kaptan Hüseyin Çimşir' in sakatlanması Çaykur Rizespor maçı öncesi bordo - mavili takımda şok etkisi yarattı.

İstanbul'da Memorial Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhan Uslu tarafından muayene edilen Hüseyin' in düşmeye bağlı kalça ve kasık ağrısı çektiği, milli futbolcunun tedavi sürecinin kalça ve uyluk MR' ı sonuçları belirlendikten sonra netlik kazanacağı bildirildi. Hüseyin' in sakatlığının ciddi olması durumunda orta sahada sıkıntı yaşayacak olan Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, ilk iki maçta yedek kulübesinde oturttuğu Ayman' ı bu kez ilk 11' de sahaya sürmeye hazırlanıyor.

SAVUNMAYA TOLGA TAKVİYESİ
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği ile Shatkar Donetsk'ten bir yıllığına kiralanan Tolga Seyhan'ın Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Hafta içi yapılan antrenmanlarda hırsı ile göz dolduran ve Doğan' ın da gözüne girmeyi başaran Tolga' nın Rizespor maçında savunmada Erdinç ile birlikte görev yapması bekleniyor. İlk iki maçta Erdinç' in yanında savunmada görev yapan Tayfun' un ise bu maçta yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor. Tolga' nın transferi ile ilk 18' e dahi giremeyen Çağdaş' ın bu maçta da kadro dışı kalması bekleniyor.

Doğan' ın Yattara ve Ersen'in yokluğunda kadroyu Mustafa Keçeli ve Ömer Rıza ile güçlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler