Zıvalıoğlu "Yüreğimizi ortaya koyacağız"

PTT 1. Ligi'nin 10. haftasında 29 Ekim perşembe günü deplasmanda Antalya temsilcisi Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamada bulundu. Zıvalıoğlu, "Alanyaspor'u mağlup ederek, yeniden üç puanla ta

Zıvalıoğlu "Yüreğimizi ortaya koyacağız"
PTT 1. Ligi'nin 10. haftasında 29 Ekim perşembe günü deplasmanda Antalya temsilcisi Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, açıklamada bulundu. Zıvalıoğlu, "Alanyaspor'u mağlup ederek, yeniden üç puanla tanışmak istiyoruz" dedi. 
 
Zıvalıoğlu, "1461 Trabzon olarak ligde iyi şeyler yapabileceğimizi geride kalan haftalarda oynadığımız müsabakalarda gösterdik. Çok çalışıp, Alanyaspor galibiyetiyle tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Her maçtaki gibi Alanyaspor maçında da yüreğimizi sahaya yansıtacağız" diye konuştu.
 
Kaybettiğimiz maçlarda çok bariz bireysel hatalar yapıyoruz diyen Zıvalıoğlu, "Çok iyi mücadele ediyoruz, maçlarda da çok pozisyon buluyoruz, fakat bu bulduğumuz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Takım olarak sahada duruşumuz oldukça iyi. Ne yapmak istediğini bilen bir takım gibi hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Hamdi Zıvalıoğlu, "Şimdi tüm dikkatimizi deplasmanda konuk olacağımız Alanyaspor maçına çevirdik. Bu maçı kazanarak yeniden üç puanla tanışmak ve taraftarlarımızın gönlünü almak istiyoruz" dedi. 
 
Zıvalıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; "Bizim için önemli olan çok çalışıp sahadaki oyunu iyi oynamak. Futbolun gerektirdiği yüksek ritimde oynamaktır. Bu nedenle de oyunun içinde bölüm bölüm ne yapılması gerektiğini oyunculara anlatıyoruz. Futbolcularımızda bizim anlattığımız taktikleri harfiyen yerine getirmeye çalışıyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor