Zıvalıoğlu: Kazandığımız için mutluyuz

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu. PTT 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu. Zıva

Zıvalıoğlu: Kazandığımız için mutluyuz

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.

Zıvalıoğlu, Yeni Malatya karşısında kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını dile getiren Zıvalıoğlu, "Maçın kolay olmayacağını biliyorduk. Bundan sonra da maçlar zor olacak. Çünkü her takımın kendine göre hedefleri var" dedi.

Zıvalıoğlu, şöyde devam etti; "Yeni Mayatyaspor'da iyi mücadele etti. Fakat oyuncularım yüreklerini ortaya koyarak çok iyi mücadele etti. Tüm futbolcularımı kutluyorum. Herkesin de bu 1461 Trabzon'a inanarak destek vermesini istiyorum" diye konuştu.

Cumartesi günü Avni Aker'de Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacaklarını da kaydeden Zıvalıoğlu, ''Bu maçın hazırlıklarına başladık. Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız müsabakayı taraftarlarımızın desteğiyle kazanarak hem iki de iki yapmak hem de evimizdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Futbolcularımın da bu düşünce içerisinde olduklarını biliyorum. Bu nedende tüm taraftarlarımızı bize destek olması için cumartesi akşamı Avni Aker'e davet ediyorum" şeklindi konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler