Zıvalıoğlu: 'Gaziantep maçını kazanacağız'

PTT 1. Ligin 8. haftasında Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 13'e yükselten 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdı Zıvalıoğlu, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarını ve gelecek haftalardaki maçlar için moral bulduklarını söyledi.    K

Zıvalıoğlu: 'Gaziantep maçını kazanacağız'
PTT 1. Ligin 8. haftasında Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 13'e yükselten 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdı Zıvalıoğlu, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarını ve gelecek haftalardaki maçlar için moral bulduklarını söyledi. 
 
Kendileri açısından önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için oyuncularını da  tebrik eden Zıvalıoğlu; "Erken golle oyuna başladık. Farkı arttırmak için çaba gösterdik. Fakat bunu yapamadık. Eğer bulduğumuz mutlak gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik skor çok daha farklı olabilirdi. Sonuç itibariyle kazandık. Bunun için çok mutluyuz" dedi. 
 
23 Ekim Cuma günü Avni Aker Stadı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maça da değenin Zıvalıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladık. 1461 Trabzon olarak taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçta taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizi, bu hafta yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Onların da destekleriyle sahadan galip ayrılmak adına, elimizden geleni yapacağız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler