Zivalıoğlu: "Futbolcularımdan memnunum"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, "Taraftarlarımıza güzel maçlar seyrettireceğiz" dedi. Yeni sezon hazırlıklarını günde iki antrenman yaparak kulüp tesislerinde sürdüren 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.

Zivalıoğlu: "Futbolcularımdan memnunum"

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, "Taraftarlarımıza güzel maçlar seyrettireceğiz" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını günde iki antrenman yaparak kulüp tesislerinde sürdüren 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu.

Zıvalıoğlu, yeni sezonda taraftarlara güzel maçlar izlettirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Zıvalıoğlu, "Şu ana kadar yapılan çalışmalarda futbolcularımıza taktik,  dayanıklılık, arkadaşlık ve uyum üzerinde duruyoruz. Bunun lige olumlu yansıyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Zıvalıoğlu, "Futbolcularımın hazırlık çalışmalarındaki performanslardan memnunum. Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Yeni  transferlerimiz de takıma uyum sağladı.  İnşallah sezon başladığında güzel futbol ortaya koyan bir ekip olarak dikkati  çekeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ligin başlamasına az bir süre kaldığını, bu süreyi iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve oyunu göze hoş gelen bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu sezon başarılı olacağız ve bu başarıyı hep birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler