Zirveyi kolay kolay bırakmayız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, Yozgat deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi. Alemdar, geçen hafta Ofspor gali

Zirveyi kolay kolay bırakmayız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'da, kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, Yozgat deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Alemdar, geçen hafta Ofspor galibiyetiyle yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirterek, ''Bu hafta sonu da Yimpaş Yozgatspor deplasmanına gideceğiz. Rakibimizin ligde sonuncu sırada olması bizi ilgilendirmiyor, biz her maça nasıl ciddiyetle çıkıyorsak bu maça da aynı ciddiyetle çıkacağız. Amacımız Yozgat deplasmanından 3 puan ile dönmek'' dedi.

İyi bir hava ve çıkış yakaladıklarını da ifade eden Alemdar, ''Takımımız ligde lider ve bu liderliği kolay kolay vermeyi düşünmüyoruz. Hedefimiz Bank Asya 1. Lig olduğu için bu doğrultuda her maçımıza 3 puan hedefiyle çıkıyoruz. Bu hedef doğrultusunda kayıp yaşamamak için çok ciddi bir şekilde Yimpaş Yozgatspor maçına hazırlanıyoruz. Takımımızda Erhan Kurt sarı kart cezalısı,İsmail ve Fatih'in sakatlıkları var, bu futbolcuların da maç günü oynayıp, oynamayacağı belli olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler