"Zirvedeki yerimizi korumalıyız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, Arsinspor'un cezası nedeniyle hafta sonundaki maçın Bulancak'ta oynanacak olmasının kendileri için şanssızlık olduğunu söyledi. Bülbül, Futbol Federasyonu'nun karşı

"Zirvedeki yerimizi korumalıyız"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, Arsinspor'un cezası nedeniyle hafta sonundaki maçın Bulancak'ta oynanacak olmasının kendileri için şanssızlık olduğunu söyledi.

Bülbül, Futbol Federasyonu'nun karşılaşmayı Giresun'un Bulancak ilçesinde oynatmasına ilişkin olarak, ''Arsin, bizim için deplasman değildi. Daha yakın bir yerdi. Arsinspor'un cezasının şimdi uygulanıyor olması bizim için şanssızlık'' dedi.

Futbol Federasyonunun böyle bir karar aldığını ve buna bir şey söyleyemeyeceklerini ifade eden Bülbül, ''Belki de böylesi bizim için daha iyi olacaktır. 2 takımın da puana ihtiyacı var. Biz zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz. Arsinspor da alt sıralardan kurtulmak için sahaya çıkacak. Zor bir maç olacak, inşallah maç sonunda kazanan biz oluruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor