Zirve Kartal'ı yenmekten geçer

Lige fırtına gibi giren Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ı da devirip, çıkışını sürdürmek istiyor. Başkan Şener, “A.Aker'de bu sezon tüm maçları kazanacağız” dedi. ALARM VERİLDİTrabzon'da Kartal alarmı. Lige ilk 2 maçını kazanarak fırtına gibi giren Bordo-Mavili

Zirve Kartal'ı yenmekten geçer

Lige fırtına gibi giren Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ı da devirip, çıkışını sürdürmek istiyor. Başkan Şener, “A.Aker'de bu sezon tüm maçları kazanacağız” dedi.

 

ALARM VERİLDİ

Trabzon'da Kartal alarmı. Lige ilk 2 maçını kazanarak fırtına gibi giren Bordo-Mavililer, artık Pazar günü A.Aker'deki Beşiktaş derbisine kilitlenirken, tüm planlar zafer üzerine yapılıyor. Beşiktaş'ı yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de zirveyi ele geçirme şansını yakalamanın hesaplarını yapan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, bu sezon A.Aker'deki tüm maçları kazanmayı amaçladıklarını söyledi.

 

EVİNDE KAZANACAKSIN

Şener, “Evinde puan kaybetmezsen, başarıya daha rahat ulaşırsın. Biz de bu doğrultuda A.Aker'i eski günlerdeki gibi cehenneme dönüştürerek, burada tüm maçları kazanmak istiyoruz. Beşiktaş karşısında da hedefimiz galibiyet. Derbilerdeki sonuçlar büyük başarılar için önemli. Bu bilinçte tüm büyük maçları kazanmak istiyoruz. Her geçen gün iyiye giden takım, bu zor engelleri aşacak güçtedir” dedi.

 

HERKES KADAR İDDİALIYIZ

Şener, zirve yarışında rakipleri kadar şanslı olduklarını ifade ederek, “Çünkü bu yolda güçlü ve kaliteli bir kadro kurduk. Başlangıcı da iyi yapmamız, gelecek adına umut verici. Şimdi Beşiktaş'ı mağlup ederek, güzel gidişi sürdürmek istiyoruz. Geçen yıl büyük maçlarda boynu bükük olan Trabzonspor, bu sezon ise başarılarıyla taraftarına gurur verecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler