Zihni: Fernandoa transferi tamam!

Zihni, "1.7 milyon YTL'ye mal oldu, Alex'in eşi ise Trabzon'a gelmek istemiyormuş!" Trabzonspor'da Brezilyalı futbolcuların transfer işi adeta Brezilya dizisine benzedi.

Zihni: Fernandoa transferi tamam!

Zihni, "1.7 milyon YTL'ye mal oldu, Alex'in eşi ise Trabzon'a gelmek istemiyormuş!"

Trabzonspor'da Brezilyalı futbolcuların transfer işi adeta Brezilya dizisine benzedi.  Bordo- Mavili Kulübün Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, bugün başkanı bulunduğu DP Trabzon İl yönetiminin toplantısından önce yaptığı açıklamada Brezilya'nın İnternational takımında forma giyen Fernandoa'nun transferinin yüzde 90 oranında gerçekleştiğini söyledi.

Zihni yaptığı açıklamada "Fernandoa'nın bonservis bedeli olarak kulübü bizden 3 milyon dolar istiyordu. Ama uzun uğraşlar sonuncunda bu futbolcunun bonservis bedelini 1,7 milyon dolara düşürdük. Transfer bitti gibi" dedi.

ALEX 'E EŞ ENGELİ

Transferi düşünülen diğer futbolcu Alex'in transferinin ise çok zor olduğunu belirten Zihni, "Bu futbolcunun eşi Trabzon'a gelmek istemiyor. Bugün İbrahim Baturoğlu'nu Hollanda'nın Amsterdam şehrine gönderecektik. Gidip gitmediğini bilmiyorum. Eğer gitmişse Fernandoa transferi tamamdır dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Zihni, Trabzonspor'un kötü günler yaşadığını belirterek, "Ama biz kümeden bahsedersek bizim kümeye düşmemizi isteyenler mutlu olacaktır. Böyle bir korkumuz ve endişemiz yok diye konuştu.

BİR YERE GİTMEDİM

Öte yandan Brezilyalı futbolcular Fernandoa ve Alex'in transferi ile ilginen Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu hiçbir yere gitmediğini ve işyerinde bulunduğunu belirterek, "Fernandoa'nın transferi henüz daha kesinleş medi. Brezilyada sorunlar kolay kolay bitmez. Halen daha İnternacional Kulübü ile sıkıntılar var. Bu sıkıntıların aşılmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler