Zidane Real'e geri dönüyor!

Real Madrid'in eski futbolcularından Fransız Zinedine Zidane, Pazartesi gününden itibaren Real Madrid'in spor direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.Zidane, yeni görevinden ''çok memnun'' olduğunu söylerken, ''Ne tür bir görev üstleneceğimi göreceğiz

Zidane Real'e geri dönüyor!

Real Madrid'in eski futbolcularından Fransız Zinedine Zidane, Pazartesi gününden itibaren Real Madrid'in spor direktörü olarak görev yapacağını açıkladı.

Zidane, yeni görevinden ''çok memnun'' olduğunu söylerken, ''Ne tür bir görev üstleneceğimi göreceğiz ama önemli olan Real Madrid'de olmak'' dedi. Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle yeni bir yapılanmaya giden İspanyol kulübü, geçen sezon sonunda spor direktörü olan Jorge Valdano'nun görevine son vermişti. Teknik anlamda en üst düzey yetkili olan Mourinho'nun sağ kolu olarak çalışacak olan Zidane, yeni görevi almasında gerek Portekizli teknik adamın gerekse kulüp başkanı Florentino Perez'in çok önemli payı olduğunu ifade etti.

39 yaşındaki Zidane, 2001 yılında Juventus'tan Real Madrid'e transfer olmuş ve 5 sezon bu takımın formasını giydikten sonra futbolu bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler