Zenit'in kupası torpilli çıktı!

İspanya'da geçen haziran ayında uyuşturucu ve silah kaçakçılığından tutuklanan bir Rus mafya üyesinin Bayern Münih takımına, geçen yıl yarı finalde karşılaştığı Rus Zenit takımına elenmesi için yüklü bir para teklif ettiği iddia edildi. İspanyol El Pais g

Zenit'in kupası torpilli çıktı!
İspanya'da geçen haziran ayında uyuşturucu ve silah kaçakçılığından tutuklanan bir Rus mafya üyesinin Bayern Münih takımına, geçen yıl yarı finalde karşılaştığı Rus Zenit takımına elenmesi için yüklü bir para teklif ettiği iddia edildi.

İspanyol El Pais gazetesinin haberine göre, Rusya'nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olarak bilinen Tambov'un 20 üyesinin yakalandığı operasyon kapsamında örgüt üyelerinin telefonlarını dinleyen İspanyol polisi, bu üyelerden birinin bir arkadaşına, Bayern Münih'e Zenit'e elenmesi için “50 milyon ödediğini” söylediğini belirtti.

Haberde, aynı örgüt üyesinin bir başka telefon konuşmasında da Zenit'in St.Petersburg'daki karşılaşmada Alman ekibini 4-0 mağlup edeceğini “tahmin ettiği” aktarıldı. Rusya'da yapılan karşılaşma gerçekten de bu skorla sonuçlanmıştı. İspanyol makamları söz konusu telefon konuşmalarına ait kayıtların Alman savcılara teslim edildiğini belirtti.

Haber üzerine bir açıklama yayımlayan Bayern Münih, olayla ilgili hiçbir bilgilerinin bulunmadığını, ancak konuyla ilgili araştırma yapılacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor