Zenit kupada da berabere kaldı

UEFA Kupası yarı final ilk maçında Bayern Münih sahasında, Zenit St. Petersburg'u konuk etti. Slovak hakem Lubos Michel'in yönettiği maçta Bayern Münih, 18. dakikada Frank Ribéry' ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle önde tamamladı. Fatih Tekke

Zenit kupada da berabere kaldı
UEFA Kupası yarı final ilk maçında Bayern Münih sahasında, Zenit St. Petersburg'u konuk etti.

Slovak hakem Lubos Michel'in yönettiği maçta Bayern Münih, 18. dakikada Frank Ribéry' ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle önde tamamladı. Fatih Tekke'nin takımı Zenit ise bu gole 64. dakikada Lucio'nun kendi kalesine attığı golle cevap verdi.

Bayern Münih 16. dakikada penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Ribéry'nin vuruşunda topu kaleci Vyacheslav Malafeev kurtardı. Dönen topu Fransız yıldız ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

58. dakikada Bayern, Podolski ile farkı 2'ye çıkarma şansından yararlanamadı. Zenit bu pozisyondan 2 dakika sonra etkili geldi, ceza sahasına yapılan ortada Lucio, kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmak isterken topu kendi ağlarına yolladı.

Maç bu skorla sona erdi. Rus temsilcisi bu sonuçla avantajı eline geçiren taraf oldu.

GLASKOW'DA GOL SESİ YOK

UEFA Kupası'ndaki diğer yarı final maçında Glaskow Rangers, sahasında Fiorentina'yı ağırladı.

Maç boyunca etkili olan taraf ise konuk ekip Fiorentina'ydı. Mor menekşeler gol pozisyonları bulsalar da, istedikleri gole bir türlü ulaşamadılar ve maç 0-0 beraberlikle tamamlandı!



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor