Zeki Yavru'dan Volkan Demirel'e tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçta Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile Kaysersisporlu oyuncu Furkan Özçal arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte Volkan'ın Furkan'ın üzerine gitmesi s

Zeki Yavru'dan Volkan Demirel'e tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği maçta Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile Kaysersisporlu oyuncu Furkan Özçal arasında gerginlik yaşandı.

Yaşanan gerginlikte Volkan'ın Furkan'ın üzerine gitmesi sonrası Trabzonspor'dan Kayserispor'a kiralanan Zeki Yavru'da durumu tepki gösterdi.

Zeki Yavru maç sonu yaptığı açıklamada "Benim sinirlendiğim nokta, soyunma odasında devam ediyor. Furkan onun yarısı kadar. Bizim de zorumuza gidiyor, arkadaşımız yere düşünce savunmayalım mı? Volkan ile Furkan'ı barıştırmaya çalışıyorlar, ne gerek var? Küçücük çocuğun üzerine gidiyor. Dışarıda arkadaşsak, içeride de arkadaşız. Sahada da arkadaş olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

son-dakikada-saha-karisti--1796332.jpeg

mac-sonrasi-volkan-a-tepki-1796315-620x350.jpeg

1445206070589.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor