Zeki Yavru: Ben Trabzonuyum. Geçen hafta yaşananlar...

Trabzonspor'dan kiralık olarak Kayserispor'da forma giyen Zeki Yavru, Beşiktaş'a yenildikleri maçın ardınadn açıklamalarda bulundu. Hakemi eleştiren Zeki, hakemlerin  kendilerine karşı daha saygılı olmaları gerektiğini söylerken, ''Üretilecek bahanemiz yo

Zeki Yavru: Ben Trabzonuyum. Geçen hafta yaşananlar...

Trabzonspor'dan kiralık olarak Kayserispor'da forma giyen Zeki Yavru, Beşiktaş'a yenildikleri maçın ardınadn açıklamalarda bulundu.

Hakemi eleştiren Zeki, hakemlerin  kendilerine karşı daha saygılı olmaları gerektiğini söylerken, ''Üretilecek bahanemiz yok. Belki de sezonun en kötü oyununu oynadık. Karşımızda bu ligin en iyi oynayanı Beşiktaş vardı. İyi oynadılar kazanmayı hak ettiler. Ben kendi adıma bir şey söylemek istiyorum. Ben Trabzonlu'yum. Geçen hafta yaşananları onaylamıyorum. ''2 dakika düşün'' olayı var. Ama hakeme gidiyorum, tribünleri gösteriyor. Hakeme bir şey soruyorum, yüzüme bakmıyor, bir şey söylemiyor. Karşı tarafa öyle değil ama. Bana da takım arkadaşlarıma aynı şeyler oldu. Biraz saygı...'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler