Zeki Ayvaz imzayı attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor'dan kaleci Zeki Ayvaz'ı kadrosuna kattı. Akhisar Belediyespor'dan yapılan açıklamaya göre, Balıkesirspor'a kiralık olarak oynayan 25 yaşındaki kaleci Zeki Ayvaz ile 2,5 yıllık sözleşme i

Zeki Ayvaz imzayı attı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor'dan kaleci Zeki Ayvaz'ı kadrosuna kattı. 

Akhisar Belediyespor'dan yapılan açıklamaya göre, Balıkesirspor'a kiralık olarak oynayan 25 yaşındaki kaleci Zeki Ayvaz ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde düzenlenen sözleşme imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Trabzonspor'dan geçen yıl ağustos ayında kiralık olarak Balıkesir'e transfer olan Zeki Ayvaz, ocak ayında her iki kulüple olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek serbest kalmıştı. Akçaabat Sebatspor'da futbola başlayan Ayvaz, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve Balıkesirspor'da forma giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor