Zağnosspor'da tek hedef galibiyet

Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 10. haftasında 26 Kasım Perşembe günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor'un genel saymanı Abdülaziz Baş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.   Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas Beled

Zağnosspor'da tek hedef galibiyet
Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 10. haftasında 26 Kasım Perşembe günü deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak Zağnosspor'un genel saymanı Abdülaziz Baş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
 
Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.
 
Galibiyetten başka düşünceleri olmadığını vurgulayan Baş, iyi bir hava yakaladıklarını dile getirerek, "Ligde 5 maçtır kazanıyoruz. Sivas deplasmanı ile bunu 6'ya çıkarabiliriz. Tek hedefimiz galibiyet" ifadelerini kullandı.
 
Sivas deplasmanının ardından Muratpaşa Belediyespor ile zorlu bir maça daha çıkacaklarını kaydeden Baş, "Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok, ancak özellikle Muratpaşa Belediyespor maçı için taraftarımızın ciddi desteğine ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler