Zağnosspor seri peşinde

Erkekler Hentbol Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u 28-26 mağlup eden Zağnosspor'un kulüp başkanı Mustafa Serdaroğlu, yeniden seri yakalamak istediklerini söyledi.   Serdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zağnosspor'un mutlak galibiye

Zağnosspor seri peşinde
Erkekler Hentbol Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u 28-26 mağlup eden Zağnosspor'un kulüp başkanı Mustafa Serdaroğlu, yeniden seri yakalamak istediklerini söyledi.
 
Serdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zağnosspor'un mutlak galibiyet hedefiyle karşılaşmaya çıktığını belirtti.
 
Antalyaspor karşısında başarılı bir oyun sergilediklerini dile getiren Serdaroğlu, "İlk yarıyı 16-15 önde bitirdik. Maçın ikinci yarısında da rakibe üstünlüğü kaptırmadık ve 28-26 galip gelerek 2 puanı hanemize yazdırdık. Ligdeki puanımız da 13'e yükseldi" ifadelerini kullandı.
 
Serdaroğlu, galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını da vurgulayarak, "Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi ayrıca kutluyorum. Ligde yeniden seri yakalamak istiyorduk. İnşallah galibiyetimiz de bu serinin başlangıcı olmuş olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor