Zafer Yelen'in menajeri geliyor

Sezon başında Trabzon'a dahi getirdiği ancak transferinden son anda vazgeçtiği gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'i tekrar gündemine alan bordo - mavili yönetim, bu futbolcunun menajerini Antalya'ya çağırdı. Almanya İkinci Lig takımlarından Hansa Rostock da fo

Zafer Yelen'in menajeri geliyor

Sezon başında Trabzon'a dahi getirdiği ancak transferinden son anda vazgeçtiği gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'i tekrar gündemine alan bordo - mavili yönetim, bu futbolcunun menajerini Antalya'ya çağırdı.

Almanya İkinci Lig takımlarından Hansa Rostock da forma giyen ancak sezonun ilk yarısında bekleneni veremeyen futbolcunun menajeri ile görüşmelerini sürdüren bordo - mavili yöneticiler, bu konuda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vereceği kesin kararı bekliyor. Yanal'ın futbolcunun alınması yönünde onay vermesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor