Zafer Yelen resti çekti

Trabzonspor yönetimi bu sezon transfer yaparken kesenin ağzını iyice açıp, ekonominin gelecekte sıkıntılı bir sürece girmesini bile göze alırken, 3 büyük kulüple girdiği yarışta da hep kazanmayı bildi. İlk kez bu sezon Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal, Buğra,

Zafer Yelen resti çekti
Trabzonspor yönetimi bu sezon transfer yaparken kesenin ağzını iyice açıp, ekonominin gelecekte sıkıntılı bir sürece girmesini bile göze alırken, 3 büyük kulüple girdiği yarışta da hep kazanmayı bildi. İlk kez bu sezon Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal, Buğra, İsmail, Selçuk, Giray gibi isimleri, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi kulüplerin istemesine rağmen aradan sıyrılmayı bildi. Burak Yılmaz'ı da almış olmalarına karşın, Fenerbahçe'yle gizli mutabakat nedeniyle bu ismi rakibine kaptırdı. Şimdi ise yeni bir savaş başladı. Bordo-Mavililerin uzun süredir kadrosuna katmak istediği ve her konuda anlaştığı Zafer Yelen için Hansa Rostock kulübüyle görüşmelerini sürdürürken, Beşiktaş devreye girdi. Trabzonspor'un anlaştığı Zafer Yelen'in, kulübünün yöneticilerini arayarak, “Trabzonspor ile anlaştım. Onlara söz verdim. Beni bir başka takıma vermeyin. Çünkü gitmem. Futbol hayatımı artık Bordo-Mavili forma altında sürdürmek istiyorum” dediği belirtildi.

Beşiktaş'a Yeni Ders Gerekli
Trabzonspor'un '10 Numara' pozisyonunda oynatmayı düşündüğü Zafer Yelen'in bu tavrı Bordo-Mavilileri rahatlattı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da ısrarla istediği Zafer'in aynı zamanda sol orta saha oynama özelliğine sahip olması da transferinin yapılmasını zorunlu hale getiriyor. Beşiktaş kulübünün devreye girmesinden sonra fiyat artıran Hansa Rostock yöneticileri, Zafer Yelen'in, 'Trabzonspor dışında bir başka takıma gitmem” ifadeleriyle sarsıldı. Bu oyuncuyla ilgili olarak nihai görüşmenin bugün yapılıp, olumlu noktalanması bekleniyor. Genel Sayman Mahmut Aksu'nun bu oyuncu için bastırdığı vurgulandı. Zafer Yelen'in de alınması halinde transferin noktalanacağı belirtildi. Bu sezon Giray Kaçar, Ceyhun Gülselam, Gökhan Ünal ve Fatih Alemdağ gibi oyuncuları istemesine karşın Trabzonspor'a karşı hep yenilen Beşiktaş'ın bu işin peşini bırakmayacağı kaydediliyor. Bordo-Mavili kulübün transferine yön verenler ise Zafer'i de alarak, Beşiktaş'a yeni bir ders vermek, taraftarının da bir kez daha gururlanmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor