Zafer Yelen hangi kulüple anlaştı!

Kulüpten yapılan açıklamada, Zafer'in FSV Frankfurt ile 1 yıllığına sözleşme imzaladığı ve 37 numaralı formayı giyeceği bildirildi. Sözleşmede bir yıl uzatma opsiyonu bulunduğu ifade edildi. FSV Frankfurt'un teknik direktörü Hans-Jürgen Boysen, Zafer'in o

Zafer Yelen hangi kulüple anlaştı!

Kulüpten yapılan açıklamada, Zafer'in FSV Frankfurt ile 1 yıllığına sözleşme imzaladığı ve 37 numaralı formayı giyeceği bildirildi. Sözleşmede bir yıl uzatma opsiyonu bulunduğu ifade edildi.

FSV Frankfurt'un teknik direktörü Hans-Jürgen Boysen, Zafer'in orta sahada sorumluluk alabilecek bir oyuncu olduğuna inandığını, Zafer'in daha önce kendisini ispatladığını, ancak son dönemde Türkiye'de geçirdiği zor günlerden dolayı maç tecrübesinin eksik olduğunu belirtti.

Boysen, Zafer'in mükemmel şut ve pas verme tekniği ile çok iyi bir oyun anlayışına sahip olduğunu, duran toplarda da tehlike yarattığını kaydetti.

Zafer, Hansa Rostock'un 1. Ligde (Bundesliga) olduğu dönemde 20, 2. ligde oynadığı dönemde de 28 kez bu takımın formasını giymiş, daha sonra Trabzonspor'a transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor