Zafer Trabzonspor'u unutamadı

Alman İkinci Lig takımlarından Hansa Rostock'ta oynayan ve Trabzonspor'a transferi son anda gerçekleşmeyen Zafer Yelen, kendisini Rostock'ta geliştirmek istediğini söyledi. Ümit milli takımı oyuncusu Zafer, spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, Trabzo

Zafer Trabzonspor'u unutamadı

Alman İkinci Lig takımlarından Hansa Rostock'ta oynayan ve Trabzonspor'a transferi son anda gerçekleşmeyen Zafer Yelen, kendisini Rostock'ta geliştirmek istediğini söyledi.

Ümit milli takımı oyuncusu Zafer, spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynama hevesini kaybettiğini ve geleceğinin Hansa Rostock'ta olduğunu belirterek, ''Takımda yer almak için mücadele edeceğim. Rostock'ta kendimi daha da geliştirmek istiyorum'' dedi.

Trabzonspor'a transfer konusunun kendisi için bittiğini ifade eden Zafer, Beşiktaş'tan da transfer teklifleri aldığını, ancak Hansa Rostock'ta kalmak istediğini kaydetti.

Hansa Rostock'un teknik direktörü Frank Pagelsdorf da Zafer'in antrenmanlarda çok iyi bir performans gösterdiğini ve çok yakın bir zamanda takımda görev alabileceğini söyledi.

Zafer Yelen, imza için Trabzon'a getirilmişti son anda kulübünün sonun çıkarmasından dolayı bu transfer olmamıştı.

Zafer Yelen Zorlu Grand Otel'de Trabzonspor ile ilgili neler söylemişti.

İşte o haber:

Trabzonspor'un yeni transferi Zafer Yelen basının karşısına çıktı ve açık yüreklilikle sorulara cevap verdi.

 TRABZON'DA OLMAKTAN MUTLUYUM…

 

Kendini çok iyi hissettiğini belirten Zafer, “Trabzon'a gelmekten çok mutluyum, yeni sezonda bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

 

TRABZONSPOR'A SÖZ VERMİŞTİM

 

 

Transferinde bazı problemler çıktığı için uzadığını kaydeden Zafer, “Biraz bizden, biraz da kulübümüzden kaynaklanan sorunlar çıktı. Ama şuan bu sorunlar aşıldı. Mahmut Aksu ile geçenlerde konuşmuştum o da bana Trabzonspora gelir misin demişti, ben de kendisine seve seve gelirim. Böylece Trabzonu tercih ederek sözümde durdum. Problem çıkmasaydı haftalar önceden Trabzon'a gelecektim ve de Trabzonspor'un kampına katılacaktım” diye konuştu.

 

TRABZONSPOR SIFIRDAN KADRO KURDU

 

Trabzonspor'u neden tercih ettin sorusu üzerine Zafer Yelen, “Trabzonspor çok iyi kadro kurdu, sıfırdan bir kadro kuruldu. Ben de bundan dolayı Trabzonsporu tercih ettim, Trabzonsporda herkes kendini göstererek forma savaş verecek. Herkes sıfırdan başlayacak ve herkes kendini göstermesi lazım Ben de kendimi idmanlarda, sahada göstererek hocamın gözüne girmek istiyorum” dedi.

 

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

 

Ümit Milli takımda oynadığını anımsatan Zafer, “Türkiye'de hedefim Trabzonspor'da kendimi göstererek A Milli Takıma gitmek. Ben Trabzonspora geldim, bundan sonra futbol yaşantımı burada devam ettireceğim. Kendimi göstererek 3 yıl burada kalmak istiyorum” diye konuştu.

 

YANAL'IN OYUNCUSU OLMAKTAN MUTLUYUM

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı tanıyor musun sorusu üzerine de Zafer şunları söyledi:

 

“Ersun Yanal hocamı tanıyorum ama daha önce görüşemedik. Ersun hoca çok disiplinli, profesyonel çalışan bir hoca. Onun oyuncusu olmaktan son derece mutluyum. Fatih ve CeyhunGülselam ile de konuştum. Onlar da bana  Trabzonspor'un çok iyi kadro kurduğunu söylediler Herkes birbirini kısa zamanda sevdi. Çok profesyonelce çalışıyorlar” diye konuştu.

 

Zafer Yelen  son olarak kendini kendini orta sahanın göbeğinde oynayan futbolcu olarak tanımladı.

 

Selahattin AYDINLI


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor