Z. Bankası binası TS'ye verildi

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesi adresinde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'ne ait bina Trabzonspor kulübüne tahsisi gerçekleştirildi. Taraftarlar arasında bir süre devam eden görüşme ve yazışmaların son aşamaya gelmesiyle Ziraat Bankası

Z. Bankası binası TS'ye verildi

Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesi adresinde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'ne ait bina Trabzonspor kulübüne tahsisi gerçekleştirildi.



Taraftarlar arasında bir süre devam eden görüşme ve yazışmaların son aşamaya gelmesiyle Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü Trabzonspor kulübüne gönderildiği yazıyla talebin olumlu karşılandığı bildirildi.

Buna göre söz konusu bina yeniden düzenlenerek Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi ve Ts Club ürünleri satış merkezi olarak kullanılacak.

Binaya karşılık olarak Ziraat Bankası'na Trabzonspor'a ait iki daire lojman olarak kullanılmak üzere 20 yıllığına tahsis edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler