Yüzleri kızarmaz bunların Atam!

Tüm dünyaca şikeleriyle ünlü spor kulübü F. Bahçe başkanı Aziz Yıldırım Ankara Anıt Kabir'de Anıt hatıra defterine yazmış olduğu yazı ile pişkinliğini bir kez daha gösterdi.Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Yüce Atatürk İtibar ve ittifaklarınıza

Yüzleri kızarmaz bunların Atam!

Tüm dünyaca şikeleriyle ünlü spor kulübü F. Bahçe başkanı Aziz Yıldırım Ankara Anıt Kabir'de Anıt hatıra defterine yazmış olduğu yazı ile pişkinliğini bir kez daha gösterdi.

Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Yüce Atatürk İtibar ve ittifaklarınıza mazhar olmuş, yegane ruhu Kuvai-Milliye olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı olarak heyecan ve gururla huzurunuzdayım. İşgal altındaki bir ülkeyi çağdaş, demokratik bir cumhuriyet haline getiren irade ve devrimlerinize sahip çıkmak konusundaki kararlılığımız ve mücadelemiz tamdır.İstikbalde dahi bir gün yurdun tüm toprakları işgal edilmiş, tüm tershanelerine girilmiş, bütün kaleleri zapt edilmiş ve bütün ordulara dağıtılmış olsa da istiklal ve cumhuriyeti müdafa mecburiyetinde kaldığımız da dahili ve harici beddahlara karşı içinde bulunacağımız vaziyet çok namüsait bir vaziyette tezahür etmiş olsa da; "Rahat Uyu Atam. Yolun Yolumuz. Andın Andımız olacaktır." ifadelerini yer verdi.

Her defasında yüzü kızarmayan ve ülkenin tüm manevi değerlerini kendine rant yapan Yıldırım'a Atatürk'ün bir sözünü haber61 olarak hatırlatmak istiyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk, " Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve AHLAK da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI severim."

Sayın Atam senden özür dileriz 70 sene önce söylemiş olduğun bu sözü bilmeyen ahlaksızlara spor ahlakını öğretemediğimiz için...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor