Yusuf'u Antalya da istedi

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna katmayı düşündüğü Yusuf Şimşek ile ilgili Bursaspor Başkanı ibrahim Yazıcı'dan açıklama geldi. Yazıcı, "Yusuf'u Antalya da istedi. Bizim satılık futbolcumuz yok" diye konuştu. Bursaspor'un kaptanı Yusuf Şimşek'in Tr

Yusuf'u Antalya da istedi
Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna katmayı düşündüğü Yusuf Şimşek ile ilgili Bursaspor Başkanı ibrahim Yazıcı'dan açıklama geldi. Yazıcı, "Yusuf'u Antalya da istedi. Bizim satılık futbolcumuz yok" diye konuştu.

Bursaspor'un kaptanı Yusuf Şimşek'in Trabzonspor ile transfer görüşmelerini değerlendiren Başkan İbrahim Yazıcı Yusuf'un transferi ile ilgili bir çok yorumda bulunulduğunu belirtti. Trabzonspor'un Yusuf için teklifte bulunduğunun doğru olduğunu sözlerine ekleyen Yazıcı, "Yusuf bizim sözleşmeli futbolcumuz. Sayın Sadri Şener ile görüştüm. Bizim satılık futbolcumuz yok. Yusuf bizim satılığa çıkardığımız bir futbolcu da değil. Yusuf'a verdiğiniz parayı verip alalım diye bir teklifte bulunuldu. Trabzonspor yönetimi ile o günden bu yana görüşmemiz olmadı" dedi.

BİZ YUSUF'TAN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Bursaspor camiasının Yusuf Şimşek'ten beklentilerinin fazla olduğunu belirten Yazıcı, "İşin içine Trabzonspor girdi. Bunu etik bulmuyorum. Doğru olan Sadri Şener ile konuşmaktı ama Yusuf Ersun hoca ile görüşmüş. Yusuf'un sözleşmesi bu sezon sonunda bitmiyor. Basına bu konuda sızdırma yapılmasaydı daha farklı olabilirdi" dedi.

YUSUF'U BENDE ÇOK İSTEMİŞTİM

Yusuf'un Bursaspor'a gelmesi için çok çaba gösterdiklerini belirten Yazıcı, "Şampiyonluk yarışında olan bir takımda oynamak isteyebilir. Bir profesyonel futbolcu sözleşmesinin gereğini yerine getirmeli. Yusuf'u Antalyaspor da istedi. Başka kulüpler de isteyebilir. Ben de çok istemiştim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor