Yusuf Yazıcı’dan güzel haber

Yusuf Yazıcı cumartesi günü ameliyat oldu ve çalışmalara başladı

Yusuf Yazıcı’dan güzel haber

Trabzonspor’un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı başarılı bir ameliyat geçirdi ve beklenenden daha önce sahalara döneceği ifade edildi.

Takımı Lille’in Monaco ile karşılaştığı maçta sakatlanan ve çapraz bağlarının koptuğu belirlenen Yusuf Yazıcı, İtalya’ın Roma şehrinde dünyaca ünlü doktor  Pier Paolo Mariani tarafından cumartesi günü ameliyat edildi.

Başarılı geçen ameliyat sonrasında normalde 3 gün sonra başlayacak olan terapi sürecine , Yusuf’un istekli oluşuyla amelityattan bir gün sonra Pazar günü başladığı ifade edildi.

Klinikte kalan Yusuf’un sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde toplam iki kez çalışma yaptığı bildirilirken bir iki gün içinde klinikten çıkarak otele yerleşeceği ve 1 ay boyunca çalışmalara devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan doktor Mariani’nin ameliyattan oldukça memnun olduğu ve genç yıldızın tahmin edilenden çok daha erken sahalara dönmesinin beklendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor