Yusuf Yazıcı: Yepyeni bir meydan okuma

Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı mesaj yayınladı

Yusuf Yazıcı: Yepyeni bir meydan okuma

Haber61 Spor Servisi

Lille'den CSKA Moskova'ya kiralık olarak transfer olan Trabzonspor'un eski yıldızı Yusuf Yazıcı sosyal medyadan mesaj yayınladı.

Yusuf mesajında şu ifadeleri kullandı;

Futbola başladığım ilk günden bu yana hep en iyisi olmak için çalıştım. Meydan okumaktan ve yeni başlangıçlardan hiçbir zaman kaçmadım. Edindiğim her tecrübenin, başarının da başarısızlığın da beni ben yaptığına inandım. Şimdi yepyeni bir meydan okuma için veda zamanı.

Geriye dönüp baktığımda, kariyerimde birçok ilki yaşadığım ve her zaman güzel anılarla hatırlayacağım yerden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Formasını terlettiğim süre boyunca desteklerini her zaman yanımda hissettiğim, birlikte çok büyük mutluluklar yaşadığımız, beni her zaman özel hissettiren LOSC Lille taraftarına, unutulmaz anları sahada paylaştığım tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekiplere, kulübün tüm profesyonellerine en içten dileklerimle teşekkür ederim.

Futbolun o büyülü hikayesine elimden geldiğince kelimeler eklemeye devam edeceğim.

Şimdilik kendinize iyi bakın!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler