Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz için kritik tarih 3 Nisan

Milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'in Fransa'da verdiği şampiyonluk yarışı nefes kesiyor.

Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz için kritik tarih 3 Nisan

Fransa'da bu sezon şampiyonluk yarışında Lille gösterdiği müthiş performansla zirveyi bırakmıyor. Ligin boyu kısalırken şampiyonluk için kritik tarih belli oldu.

LİLLE LİGDE LİDER 

Milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in büyük katkısıyla Lille, Fransa Ligue 1'de 63 puanla lider konumda.

FAVORİ PSG 2. SIRADA 

PSG ise Lille'in 3 puan gerisinde ligin 2. sırasında yer alıyor. Fakat buna rağmen şampiyonluk mücadelesi için PSG favori gösteriliyor.

BURAK VE YUSUF'TAN BEKLENTİ BÜYÜK 

Lille, sakatlıktan dönen Burak Yılmaz'ın performansına çok güvenirken, Yusuf Yazıcı'nın da performansını tekrar yükseltip maçlara damga vurması bekleniyor.

KUPADA LİG PROVASI 

Bu akşam PSG ile Lille arasında oynanacak Fransa Kupası maçı, ligde oynanacak maçın provası olarak görülürken iki takım da kupa için sahaya çıkacak.

KADER MAÇI 3 NİSAN'DA 

Şampiyonluk için ise en kritik tarih 3 Nisan. Çünkü ligin zirvesindeki iki ekip Ligue 1'de 4 Nisan'da karşı karşıya gelip kozlarını paylaşacak.

YILDIZLAR SAKATLIKTAN DÖNÜYOR 

Diğer yandan sakatlığı bulunan Moïse Kean, Juan Bernat, Neymar'ın da 3 Nisan'daki kader maçına yetişmesi ve takımıyla sahada olması beklenirken, PSG'yi bu maçta favori yapıyor.

ZİRVE YARIŞI NEFES KESİYOR 

Fransa Ligue 1'de şu anda Lille 63 puanla lider konumda. Son yıllara şampiyonluklarıyla damga vuran PSG ise 60 puanla 2. sıarada yer alıyor. Lyon da PSG gibi 60 puana sahipken averaj farkıyla 3. sırada konumlanıyor. Bu 3 takımı 56 puanla Monaco takip ediyor.

ŞAMPİYON NİSANDA BELLİ OLACAK 

Nisan ayı boyunca zirvedeki ekiplerin birbiriyle oynayacağı maçlar sonrası şampiyonun kesin olarak belli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor