Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia! Süper Lig ekibine mi gidecek?

Fransa’nın lille ekibinde forma giyen Yusuf yazıcı için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia! Süper Lig ekibine mi gidecek?

Lille forma şansı bulmakta zorlanan Yusuf Yazıcı için Galatasaray'ın devrede olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Devre arasında Fransız ekibinden ayrılması beklendiği belirtilen milli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayı giyebileceği iddia edildi..

Ligue 1'de geçen sezon Lille'in yaşadığı şampiyonlukta pay sahibi olan Yusuf Yazıcı bu sezon beklentilerin altında kaldı. Takımdan ayrılması yönündeki haberler de gündemden düşmüyor.

YUSUF YAZICI'NIN MENAJERİ GALATASARAY'LA TEMASA GEÇTİ

Medyada çıkan haberlere göre; Yusuf Yazıcı'nın menajeri, geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile temasa geçti ve Sarı-Kırmızılılardan olumlu geri dönüş aldı. Yusuf Yazıcı'nın da kendisini ilk kez A Milli Takım'a çağıran teknik direktör Fatih Terim'le çalışmayı çok istediği belirtildi.

SATIN ALMA ÖNCELİĞİ TRABZONSPOR'DA

Galatasaray'ın 6 aylığına kiralamayı düşündüğü Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesinde Lille ile Trabzonspor arasında özel bir madde bulunuyor. Kontrata göre oyuncunun Türkiye'deki satın alma önceliği Trabzonspor'da.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler