Yusuf: “Yanal ile yemek yedik“

Yusuf Şimşek, Trabzonspor'a transfer olacağına ilişkin söylentilerle ilgili yöneltilen soruları yanıtlarken, "Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal beni yemeğe davet etti. Birlikte yemek yedik, transfer konusunu görüştük. Ardından her iki kulübün yönet

Yusuf: “Yanal ile yemek yedik“


Yusuf Şimşek, Trabzonspor'a transfer olacağına ilişkin söylentilerle ilgili yöneltilen soruları yanıtlarken, "Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal beni yemeğe davet etti. Birlikte yemek yedik, transfer konusunu görüştük. Ardından her iki kulübün yöneticileri bu konuyu görüştü, ama henüz her şey bitmiş değil. İki kulübün yöneticileri temaslarını sürdürüyor, inşallah herkes için hayırlısı olur" dedi.

Her futbolcunun gönlünden şampiyonluk yaşamanın geçtiğini de belirten Yusuf Şimşek "Benim gönlümde de şampiyonluğa oynayan bir takımda futbol oynamak yatıyor. Ben de şampiyonluk kovalayan bir camiada olmak isterim. Ama dediğim gibi, önce iki kulübün anlaşması gerekiyor Trabzonspor'a transfer olmam için. Şu an için Bursa'dayım, ama yarın ne olur bilemem" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor