Yusuf transferinde sona doğru

Yusuf bugün İstanbul'da Trabzonsporlu yöneticilerle ile bir araya geliyor. Transferin 2 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.YUSUF TAMAM GİBİ Görüşme İstanbul'da Trabzonspor 'un transfer listesinde bulunan Ersun Yanal'ın Denizlispor'dan eski öğrencisi Burs

Yusuf transferinde sona doğru

Yusuf bugün İstanbul'da Trabzonsporlu yöneticilerle ile bir araya geliyor. Transferin 2 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

YUSUF TAMAM GİBİ
Görüşme İstanbul'da
Trabzonspor 'un transfer listesinde bulunan Ersun Yanal'ın Denizlispor'dan eski öğrencisi Bursasporlu Yusuf'un transferi iki gün içerisinde netleşiyor. Yusuf dün Bursa'da Bursaspor kulübü başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelirken tecrübeli futbolcu bugünde yapılacak olan Kulüpler Birliği toplantısından sonra Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturacak. Bursaspor kulübünün Yusuf'un bonservis bedeli konusunda ikna etmeye çalışıyorlar.

PAZARLIK SÜRÜYOR
Trabzonsporlu yöneticiler daha önce Yusuf için para artı futbolcu isteyen yeşil beyazlı ekibin yöneticilerini sadece para karşılığı bonservis konusunda ikna ettiler,Yusuf'un bonservis bedeli konusundaki pazarlıklar ise devam ediyor. Trabzonsporlu yöneticiler akşam saatlerinde de Yusuf ile bir araya gelerek konuyu netleştirecekler. Yusuf'un transferinin en geç iki gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor