Yusuf transferi askıya alındı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Şimşek transferini Bursaspor Kulübü'nün gerekenden yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine askıya aldıklarını söyledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim

Yusuf transferi askıya alındı

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Şimşek transferini Bursaspor Kulübü'nün gerekenden yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine askıya aldıklarını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazacı'nın, Yusuf Şimşek'in transferi ile ilgili olarak yaptıkları görüşmelerden sonuç çıkmadı. İstanbul'da daha önce bir araya gelen iki kulüp başkanı, dün de Kulüpler Birliği toplantısında biraraya gelerek Yusuf Şimşek transferini konuştu. Yapılan görüşmelerde Bursaspor Kulübü'nün yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine bordo-mavili yönetim, bu transferi şimdilik askıya aldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Yusuf Şimşek için 2 Milyon Euro'dan kapıyı açtı. Son olarak 1.5 milyon Euro'ya inen Bursaspor kulübünün bu talebini oldukça yüksek bulan Bordo-mavili yönetim, bu transferi askıya alma kararı verdi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise, Bursaspor Kulübü'nün Yusuf Şimşek için istediği bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu belirterek, "Bursaspor kulübünün istediği rakamlar çok yüksek. İstenilen rakamlarda bu transferi gerçekleştirmemiz mümkün değil. Bu transferi biz böyle düşünmedik. Düşündüğümüz rakamlarda olması durumunda bu transferi gerçekleştirebiliriz. Aksi takdirde bu transfer çok zor. O yüzden bu transferi şimdilik askıya aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler