Yusuf; "Trabzonspor'a yakışmak istiyorum"

Trabzonspor  Teknik Sorumlusu Hami Mandırali ve Yusuf Erdoğan bugun bir alışveriş merkezinde iletişim sponsoru Avea’nın düzenlediği imza törenine katıldı. Hami Mandırali ve Yusuf Erdoğan bordo mavili taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İkili hayranl

Yusuf; "Trabzonspor'a yakışmak istiyorum"
Trabzonspor  Teknik Sorumlusu Hami Mandırali ve Yusuf Erdoğan bugun bir alışveriş merkezinde iletişim sponsoru Avea’nın düzenlediği imza törenine katıldı.
 
Hami Mandırali ve Yusuf Erdoğan bordo mavili taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İkili hayranlarıyla bol bol resim çektirerek imza dağıttı.
 
Törenin sonunda Hami Mandıralı ile Yusuf Erdoğan’a telefon hediye edildi. Genç teknik adam hediyeler için teşekkür ederken Yusuf Erdoğan ise Trabzonspor’da uzun süre kalmak istediğini belirterek “Trabzonspor’a yakışan bir futbolcu olmak istiyorum" dedi.
imzatoreni.jpg
 
İmza töreni Fenerbahçe maçı öncesi Yusuf Erdoğan ve Hami Mandıralı’yı yormamak için kısa tutuldu.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler