Yusuf sürprizi!

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı kalması sonrası gözler ona çevrilmişti. Vahid Halilhodzic'in Yusuf Erdoğan’ı kadroya alıp almayacağı merak ediliyordu. Antep maçında Vahid Hoca, Yusuf’u oyuna almadığı için çok eleştiri almıştı. Açıklanan ilk 11’

Yusuf sürprizi!

Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun kadro dışı kalması sonrası gözler ona çevrilmişti. Vahid Halilhodzic'in Yusuf Erdoğan’ı kadroya alıp almayacağı merak ediliyordu. Antep maçında Vahid Hoca, Yusuf’u oyuna almadığı için çok eleştiri almıştı. Açıklanan ilk 11’de 6 maçtır oynatılmayan Yusuf’a yer verilmesi sürpriz olarak karşılandı. Bu akşam Mustafa Akbaş da Yusuf ile birlikte ilk 11’de sahada olacak. Bu maçın Yusuf için ayrı bir de önemi var çünkü. Akhisar'ın hocası 1461'in eski hocası Mustafa Reşit Akçay'ın yetiştirdiği oyuncu olan 1461'in eski oyuncusu Yusuf ilk kez kendisine yetiştiren hocasının takımına karşı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor