Yusuf Şimşek tamam da...

Trabzonspor Yusuf'un transferini büyük ölçüde bitirirken, iki kulüp arasında anlaşma yapıldı.  Bu futbolcuya karşılık Bursaspor yönetimi Trabzonsporlu  Adnan Güngör ve Ergin Keleş'i  istiyor. Trabzonspor'un Yusuf'a karşılık Bursa'ya vereceği Adnan ve Ergi

Yusuf Şimşek tamam da...

Trabzonspor Yusuf'un transferini büyük ölçüde bitirirken, iki kulüp arasında anlaşma yapıldı.  Bu futbolcuya karşılık Bursaspor yönetimi Trabzonsporlu  Adnan Güngör ve Ergin Keleş'i  istiyor. Trabzonspor'un Yusuf'a karşılık Bursa'ya vereceği Adnan ve Ergin, bu akşam saatlerinde Bursalı yöneticilerle masaya oturacak. İki futbolcunun Bursalı yöneticilerle yapacağı görüşmede anlaşma sağlanması halinde Yusuf, Trabzonspor'un malı olacak, Adnan ve Ergin Bursa'nın yolunu tutacak.

 

Bursaspor'un Yusuf'a karşılık Trabzonspor'dan istediği iki futbolcudan, Ergin'in  Bursaspor'a  gitmeye sıcak baktığı ve bu futbolcuda problem yaşanmadığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler