Yusuf: Özür diliyoruz

Yusuf Erdoğan, Beşiktaş karşılaşması sonrasında yaptığı değerlendirmede Trabzonspor taraftarlarından özür dilediğini söyledi. Telafi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yusuf şunları söyledi:"Öncelikle Beşiktaş' tebrik ediyorum. Net bir sk

Yusuf: Özür diliyoruz

Yusuf Erdoğan, Beşiktaş karşılaşması sonrasında yaptığı değerlendirmede Trabzonspor taraftarlarından özür dilediğini söyledi. Telafi etmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yusuf şunları söyledi:

"Öncelikle Beşiktaş' tebrik ediyorum. Net bir skor elde ettiler. Erken gol yedik. Böyle maçlarda erken gol yemek geri dönüşü zorlaştırıyor. Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Telafi edebileceğimiz bir çok maç var. Hatalarımızı göreceğiz, değerlendireceğiz ve önümüzdeki maçlarda daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler