Yusuf Kaan Arslantürk, Gümüşhanespor’a transfer oldu

Genç oyuncu Yusuf Kaan Arslantürk, Gümüşhanespor’a transfer oldu

Yusuf Kaan Arslantürk, Gümüşhanespor’a transfer oldu

1461 Trabzon Kulübü’nde futbol hayatına başlayan sonrasında Trabzonspor Elit Akademi Ligi U14, U15, U17 ve U19 takımlarında forma giyen 17 yaşındaki Yusuf Kaan Arslantürk, TFF 3.Lig takımlarından Gümüşhane Spor ile profesyonel sözleşmeye imza attı. 

Trabzonspor U-14 takımı ile çıktığı 18 karşılaşmada 8 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Yusuf Kaan Arslantürk, U-15 liginde 12 maçta 2, U-17 liginde ise 11 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi. 

Orta saha ve forvet oynayabilen genç oyuncu performansının karşılığını profesyonelliğe geçerek aldı. TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş takımı ile 1,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Arslantürk, ligin ikinci yarısında kırmızı-beyazlı forma ile mücadele edecek. 

Genç oyuncunun transfer haberi Gümüşhanespor’un resmi twitter hesabından “Daha güçlü bir #Gümüşhanespor için Yusuf Kaan Arslantürk ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık” ifadeleriyle paylaşıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor