Yusuf için yarını bekleyin

Bursaspor Kulübü yönetim kurulunun Yusuf konusundaki kararını bugün veya yarın Trabzonspor'a verebileceği bildirildi. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'a tekliflerini daha önceden sunduklarını belirterek,

Yusuf için yarını bekleyin

Bursaspor Kulübü yönetim kurulunun Yusuf konusundaki kararını bugün veya yarın Trabzonspor'a verebileceği bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'a tekliflerini daha önceden sunduklarını belirterek, ''Bursaspor yönetiminden haber bekliyoruz. Bursaspor bize yarına kadar bir cevap vereceğini iletmişti'' dedi.

Bursaspor'un Trabzonspor'un sunduğu şartlara olumlu cevap vermesi halinde Yusuf'un transferinin gerçekleşebileceğini kaydeden Hacısalihoğlu, aksi takdirde transferin olumsuz sonuçlanacağını kaydetti.

Sol kenar oyuncusu konusunda da arayışlarının bulunduğunu ifade eden Hacısalihoğlu, ''Bu mevkide belirlenen oyuncuların bir kısmı pahalı geldi. Bir kısmı da yeterli bulunmadı. Şu anda tespit ettiğimiz bir oyuncu yok. Aradığımız şartlarda oyuncu bulursak sol kanata da bir oyuncu transferi yapacağız'' diye konuştu.

Hayrettin Hacısalihoğlu, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına karşın, ''Trabzonspor ile sözleşmem bitmez'' biçiminde açıklama yapan kaptan Hüseyin'e teşekkür ettiğini söyledi.

Hacısalihoğlu, sözleşmeleri biten oyuncular Serkan Balcı ve Hüseyin Çimşir ile sezon sonuna doğru görüşeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Bu konuda herhangi bir sorun olmaz. Hüseyin, bizim kaptanımız. Kaç yıldır Trabzonspor'da oynuyor. Şu anda herhangi bir görüşme olmadı. O da bizim kadar Trabzonsporlu. Bu konuda çok güzel açıklama yaptı. Ben de o açıklamalardan dolayı kendisine teşekkür ettim.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor